PITTA POINT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 986 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pitta Point. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 20:57 Vriendelijke bezorger, zeer ruim in hun groente en kebabvlees, lekker van smaak en vers! Zeer tevreden!
22 sep 2022 om 9:35 2 potjes looksaus in de plaats van 3 gekregen, gewone schotel kebab gekregen in de plaats van mix kip kebab… heel jammer want het was wel lekker…
14 sep 2022 om 18:35 Ze waren al een half uur te laat, En dan heb ik de drank nog niet gekregen. Ik bestel er niet meer. Is geen service. De bezorger zelf was wel vriendelijk
13 sep 2022 om 0:25 Alles bijna in orde, we hadden aangeduid extra samoerai.. maar kregen geen extra potje :( voor de rest alles goed.
12 sep 2022 om 11:17 Snelle bezorging. Eten was nog goed warm en erg lekker. Vriendelijke bezorger. Aanrader!
9 sep 2022 om 20:15 Sauzen waren er niet bij geleverď
5 sep 2022 om 21:28 Pepers vergeten. Jammer
5 sep 2022 om 8:17 Een uur later dan gevraagd geleverd en niet lekker.
29 aug 2022 om 11:16 Al het eten was koud, het enige dat oke was om te eten was de bicky burger, absoluut de 30euro niet waard
29 aug 2022 om 8:31 Was heel erg lekker! En tijdspanne was ook goed aangegeven. Al vonden we dat niet zo belangrijk
15 aug 2022 om 20:19 Wij hadden 2 pizza’s besteld. 1 hadden we gevraagd zonder paprika’s, kregen we pizza met paprika’s. Wij hadden ook dessert besteld, deze was op en in plaats daarvan kregen we drankjes. In plaats van bv een ander dessert mee te geven. Part 1
9 aug 2022 om 22:12 eten gekregen dat ik niet kon eten(allergie) en er was geen enkele mogelijkheid ze te bereiken