PITTA POINT

Recentebeoordeling


3 sterren uit 992 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pitta Point. Meer weten? Ontdek meer

1 nov 2022 om 11:56 Het eten was niet lekker en we hadden een verkeerde bestelling gekregen de bezorger zelf was wel zeer vriendelijk en behulpzaam
17 okt 2022 om 20:06 Ik bestelde een kleine schotel met kebap, kip, pita, köfte, adana en lamskotolet met frieten. Ik kreeg 2 köfte, 2 adana en 2 lamskotoletten. Er was geen kebap, kip en pita in de schotel. Slechte service van deze zaak.
9 okt 2022 om 21:10 Zeer tevreden
6 okt 2022 om 9:45 Ik heb besteld om 21:43 En heb mijn eten pas na 23:00 bezorgd gekregen. Telefonisch zijn ze niet te bereiken en het eten was echt niet lekker.
5 okt 2022 om 13:51 Pasta’s niet aan te raden
24 sep 2022 om 20:57 Vriendelijke bezorger, zeer ruim in hun groente en kebabvlees, lekker van smaak en vers! Zeer tevreden!
22 sep 2022 om 9:35 2 potjes looksaus in de plaats van 3 gekregen, gewone schotel kebab gekregen in de plaats van mix kip kebab… heel jammer want het was wel lekker…
14 sep 2022 om 18:35 Ze waren al een half uur te laat, En dan heb ik de drank nog niet gekregen. Ik bestel er niet meer. Is geen service. De bezorger zelf was wel vriendelijk
13 sep 2022 om 0:25 Alles bijna in orde, we hadden aangeduid extra samoerai.. maar kregen geen extra potje :( voor de rest alles goed.
12 sep 2022 om 11:17 Snelle bezorging. Eten was nog goed warm en erg lekker. Vriendelijke bezorger. Aanrader!
9 sep 2022 om 20:15 Sauzen waren er niet bij geleverď
5 sep 2022 om 21:28 Pepers vergeten. Jammer