PITTA POINT

PITTA POINT De beste Kebap van de buurt

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 865 beoordelingen
19 sep 2021 om 22:05 We hebben 2,5 uur gewacht op onze bestelling! Sorry maar dit is overdreven.
19 sep 2021 om 17:56 Ik adviseer hier GEEN eten te bestellen, wij moesten ruim 1,5 uur wachten op ons eten wij kregen aangebrand vlees, verouderd salade en drank die wij niet hadden besteld. Ik heb meerdere keren gebeld om mijn klacht in te dienen, maar de tel stond uit
13 sep 2021 om 18:41 Très contente, arrivé bien chaud. Livreur sympa, même s'il ne parlait pas le français. Je recommanderai à nouveau
12 sep 2021 om 22:33 Broodjes zijn super lekker bij kebeb mix. TOP
10 sep 2021 om 17:17 Ja had gebeld dat hij wa later was echt heel goede service
8 sep 2021 om 17:12 Ik had een extra knoflooksaus besteld maar zag deze niet erbij? Had graag een los bakje erbij gehad. Ook stond erbij dat de bezorging 40 min duurde maar kwam later. Er stond online dat de bezorger er al was maar heb 10 min bij de deur gestaan.
8 sep 2021 om 5:04 Frieten waren steenkoud en op het broodje zat 80 procent sla en maar 20 procent vlees, dat is niet de reden waarom ik kebab kies, wil dan graag vlees proeven.
5 sep 2021 om 19:11 Was heel lekker en goed op tijd geleverd en hadden extra drank gekregen omdat ze vorige keer te laat waren Alleen als ik nog is kebab mix pak mogen ze het kip wa kleiner maken waren grote stukken
30 aug 2021 om 18:00 Heel lekker en vriendelijke bezorger. Toppie.
18 aug 2021 om 19:16 Was heel lekker Ma hij was een beetje verkeerd gereden Ma is voor herhaling vatbaar
15 aug 2021 om 21:59 Zeer lekker en op tijd aan huis geleverd!
13 aug 2021 om 19:50 Heerlijke pizza's en kebab geleverd voor een vriendelijke prijs door vriendelijke snelle bezorgers. Hun broodje doner kebab, de Bicky Fish burger en de creme lovers pizza zijn echte aanraders.